MAT KULING, Future Fish Eurasia 2024 fuarında

10-12 Ekim tarihleri arasında düzenlenen Future Fish Eurasia 2024 fuarında MAT KULING yeni RAS Skid dahil olmak üzere en son yeniliklerini dünya balık çiftliği sektörü ile paylaşma imkanı buldu.

Bu süre içerisinde uzman ekibiyle sektörün önde gelen firmaları ile istişarelerde bulunarak sektörün geleceği hakkında toplantılar yapma fırsatı buldu. Fuar süresince ayrıca MAT Kulıng fuardaki standında gerçekleştirmiş olduğu etkinlikler yanında Urla fabrikasında balık çiftliği sektöründen önde gelen katılımcılara sektör ile ilgili sunumlar, B2B toplantılar düzenledi. Urla fabrikasının üretim kapasitesini ve kullanılan teknolojiler ile ilgili fabrika turu yaparak misafirlerini bilgilendirdi. Tur sonrası yapılan Happy Hour organizasyonu ile tüm misafirlerine sıcak bir atmosfer oluşturarak etkinliğini tamamladı. MAT KULING, balık çiftliği sektörünün öncü oyuncularından biri olmaya devam edecek.

MAT KULING özel teşebbüsü; kurucusu Erdem Akartepe önderliğinde 10 yılı aşkın bir süredir balık çiftliği altyapı uygulamalarında ekipman üreticisi konumunda faaliyet gösteriyor. Firma; merkezi İzmir’de olan ve kendi çatısı altında yurt dışında 4 grup şirketi ile dünyanın farklı noktalarında faaliyet gösteren tasarım, kurulum ve işletme süreçlerini kapsayan hizmetleri veriyor. Şirket bünyesinde 300’e yakın çalışan olup bunların %50’si mühendis kadrosunda görev yapan kendi alanlarında uzman kişiler yer alıyor.

Şirket; suyun fiziksel, kimyasal ve biyolojik yöntemlerle doğal kaynakların korunması ve çevreye zarar vermeden sürdürebilir kaynaklara dönüştürülmesi amacı doğrultusunda tüm proje ve taleplere özel olarak sistem çözümleri sunuyor. Bu sistemler, suyun arıtılması, arıtıldıktan sonra bileşenlerin eklenmesi ve işlemlerin sürekli izlenmesini kapsamaktadır. Bu süreçte firmamız tamamen kendi alt yapısı ile ile tasarladığı kontrol ve otomasyon sistemleri (PLC – SCADA) kullanıyor.

Haberler