İzmir Kitap Fuarı 22. Kez Kapılarını Açtı

22. İzmir Kitap Fuarı, bugün İzmirli kitapseverlere kapılarını açtı.

İzmir Kitap Fuarı 22. Kez Kapılarını Açtı

22. İzmir Kitap Fuarı, bugün İzmirli kitapseverlere kapılarını açtı.

22 Nisan 2017 Cumartesi 15:51
İzmir Kitap Fuarı 22. Kez Kapılarını Açtı

İzmir Kitap Fuarı, 22. kez kitapseverlerle buluştu. Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş.'nin Türkiye Yayıncılar Birliği ile birlikte hazırladığı 22. İzmir Kitap Fuarı, bugün İzmirli kitapseverlere kapılarını açtı.

KAPILARINI 22. KEZ İZMİRLİ KİTAPSEVERLERE AÇTI

22. İzmir Kitap Fuarı'nın açılış törenine İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 22. İzmir Kitap Fuarı Onur Konuğu Sinâ Akyol ile Türkiye Yayıncılar Birliği Başkanı Kenan Kocatürk'de katıldı.

İzmir Kültürpark Fuar Alanı'nda kitap fuarıyla ilgili tören düzenlendi. 22. İzmir Kitap Fuarı, dokuz gün boyunca ziyaretçilerini ağırlayacak ve 30 Nisan Pazar akşamı sona erecek.

BU YIL 434 STAND KURULDU

22. İzmir Kitap Fuarı'na bu yıl 434 farklı yayınevi ile çeşitli sivil toplum kuruluşunun standı kuruldu. Yaklaşık 150 farklı kültür etkinliğine sahne olacak olan 22. İzmir Kitap Fuarı'nda ayrıca dokuz gün boyunca birçok imza günü düzenlenecek. İmza günlerinde okuyucular yüzlerce yazarla buluşma imkânına sahip olacak.

BİRÇOK TANINMIŞ YAZAR İMZA GÜNÜ DÜZENLEYECEK

22. İzmir Kitap Fuarı'nda imza günü düzenleyecek yazarlar arasında, Murathan Mungan, Sinâ Akyol, Türkan Şoray, Yılmaz Özdil, Ayşe Kulin, İlber Ortaylı, Zafer Algöz, Can Yılmaz, Feyza Hepçilingirler, Ahmet Telli, İsmail Saymaz, Küçük İskender, Selçuk Erdem, Ataol Behramoğlu, Muzaffer İzgü, Loren Edizel, Canan Karatay, İrfan Değirmenci, Erdil Yaşaroğlu, Sedef Kabaş ve Behiç Ak da yer alacak. Bu yazarlar dışında çok sayıda sevilen yazar da fuar boyunca okurlarıyla buluşacak.

22. İzmir Kitap Fuarı'nın bu yılki onur konuğu şair Sinâ Akyol. Onur konuğu olan Sinâ Akyol için TÜYAP tarafından, "50. Edebiyat Yılında Sinâ Akyol" kitabı hazırlandı ve kitap fuarda Akyol'a hediye edilecek.

FUARA GİRİŞ ÜCRETSİZ

22. İzmir Kitap Fuarı'na girişler ücretsiz. İzmir Kitap Fuarı 22 Nisan ile 29 Nisan 2017 tarihlerinde 13.00-20.00 saatleri arasında, 30 Nisan 2017'de yani fuarın son gününde ise 11.00-19.00 saatleri arasında kitapseverler tarafından ziyaret edilebilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.