İspanya'nın Sevilla takımında forma giyen yıldız futbolcu Samir Nasri'in, sezon sonunda Galatasaray'a transfer olacağı haberleri taraftarları heyecanlandırdı. Sevilla'da oynayan yıldız futbolcu Samir Nasri'nin Galatasaray'a transfer olabileceği yönündeki haberler İspanyol basınında yer aldı. Samir Nasri'nin Galatasaray'a transferi ile ilgili çarpıcı açıklamalar yapan İspanyol As Gazetesi'nin Sevilla Temsilcisi Jose Antonio Espina, Nasri'nin Galatasaray'a transfer olabileceğini açıkladı.
RADYODA CANLI YAYINA KATILDI
Samir Nasri'nin transferi ile ilgili açıklamalarda bulunan As Gazetesi'nden Jose Antonio Espina, Türkiye'de bir radyo canlı yayınında açıklamalarda bulundu. Espina, Samir Nasri'nin Galatasaray'a transfer olabileceğini ve İstanbul'a gelebileceğini belirterek, "Samir Nasri kesinlikle Sevilla'da kalmayacak ve takımdan ayrılacak." deiye konuştu.
"SEVİLLA'NIN SÖZLEŞME UZATMA OPSİYONU VAR AMA.."
Sevilla'nın, yıldız futbolcu Samir Nasri ile ilgili elinde 20 Milyon Euro sözleşme uzatma opsiyonu bulunduğunu ifade eden Espina, "Ancak Sevilla kulübü bu opsiyonu kullanmayacaktır. Nasri, Manchester City'de de yeniden kadroda tutulmayacaktır. Samir Nasri Galatasaray'a gelebilir. Sevilla ile İstanbul arasında çok benzerlik var. Bence Nasri'nin Galatasaray'a gelmesi konusunda sorun yaşamaz." dedi.
Samir Nasri'nin Sevilla'dan şu anda net 5 milyon Euro ücret aldığını dile getiren Espina, "Bu rakamın içine bonuslar dahil değil. Samir Nasri'nin Galatasaray'a transferinde bence en büyük sorun ekonomik sorunlar olur. Manchester City'yi ikna etmek zor olacaktır. Ama onlar da oynatmayacakları bir oyuncuyu ellerinde bulundurmaz" şeklinde konuştu.