banner24
banner25

500 Milyon Dolarlık Düğünde Erdem Akartepe ve Eşi Büyüledi

Dünya starları Justin Bieber ve Rihanna’nın sahne aldığı, yılın en çok konuşulan düğününe İzmir'in saygın iş adamlarından Erdem Akartepe ve eşi Ebru Akartepe de katıldı.

500 Milyon Dolarlık Düğünde Erdem Akartepe ve Eşi Büyüledi

Dünya starları Justin Bieber ve Rihanna’nın sahne aldığı, yılın en çok konuşulan düğününe İzmir'in saygın iş adamlarından Erdem Akartepe ve eşi Ebru Akartepe de katıldı.

17 Temmuz 2024 Çarşamba 09:07
500 Milyon Dolarlık Düğünde Erdem Akartepe ve Eşi Büyüledi

Hintli milyarder Mukesh Ambani’nin küçük oğlu Anant Ambani ile ilaç firması Encore’un sahipleri Viren ve Shaila Merchant çiftinin kızı Radhika Merchant’ın düğünü, 500 milyon dolarlık bütçesi ve 1200 kişilik davetli listesiyle tarihe geçti. Davete katılanlar arasında Mark Zuckerberg ve Bill Gates, Kim ve Khloe Kardashian Nick Jonas, Priyanka Chopra, John Cena gibi ünlülerin yanı sıra Tony Blair ve Boris Johnson gibi politikacılar da yer aldı. Bollywood’un seçkin isimleri Shah Rukh Khan, Aishwarya Rai, Deepika Padukone, Ranveer Singh, Rajinikanth ve Amitabh Bachchan, Alia Bhatt, Ananya Pandey davetliler arasındaydı.

ÜÇ GÜN, ÜÇ GECE: LÜKSÜN VE IŞILTININ ZİRVESİ

Avrupa, Ortadoğu ve Amerika’nın ardından Hindistan iş dünyasına katılmaya hazırlanan ünlü iş insanı Erdem Akartepe, üç gün, üç gece süren bu muhteşem düğün için özel olarak tasarlattığı kıyafetiyle büyük ilgi topladı. Eşi Ebru Akartepe ise değerli taşlarla bezeli, göz kamaştırıcı elbisesiyle dikkatleri üzerine çekti. Dünyanın en pahalı düğününde sahne almak için Rihanna 5 milyon dolar, Justin Bieber ise 10 milyon dolar aldı ve bu performanslarıyla davetlileri büyülediler.

MASALSI BİR ATMOSFER

Düğün, lüks ve ihtişamın bir araya geldiği masalsı bir atmosferde gerçekleşti. Davetliler, Hindistan'ın zengin kültürüne özgü dekorasyonlar ve birbirinden lezzetli yemeklerle ağırlandı. Törenler, geleneksel Hint ritüelleriyle başladı ve modern eğlencelerle devam etti, böylece hem yerel hem de uluslararası konuklara hitap etti.

ERDEM AKARTEPE’NİN BAŞARI HİKAYESİ

Erdem Akartepe’nin 2014 yılında kurduğu Mat Filtrasyon Teknolojileri, dünyanın en büyük şehir akvaryumlarına ve karadaki balık çiftliklerine üstün ve sürdürülebilir su filtreleme konusunda en verimli teknolojileri sunuyor. Patentleri kendilerine ait olan ürünleri ve alanında uzman personeli ile firma, dünyanın her yerinde zorlu projeleri başarıyla ve zamanında tamamlıyor. Hindistan iş dünyasına katılmaya hazırlanan Akartepe, bu düğünle de iş dünyasında yeni bağlantılar kurma fırsatı yakaladı.

Bu unutulmaz düğün, lüks ve ihtişamın mükemmel bir birleşimini sunarken, Erdem ve Ebru Akartepe çifti de bu büyülü anların bir parçası oldular.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.