banner24
banner25

Solfej FM, 4. yılını ödüllerle kutladı

Sevilen Radyo Solfej FM 4. Yılını muhteşem bir parti ile kutladı.

Solfej FM, 4. yılını ödüllerle kutladı

Sevilen Radyo Solfej FM 4. Yılını muhteşem bir parti ile kutladı.

25 Haziran 2024 Salı 10:07
Solfej FM, 4. yılını ödüllerle kutladı

2020 yılında Seferihisar'da Radyo Solfej adıyla kurulan radyo, 2021 yılında Solfej FM adı ile yayın hayatına devam etti.
Solfej FM 7'den 70'e herkesin sevdiği müziklerle haftanın yedi günü canlı yayınlarla dinleyicisiyle buluşuyor. Yaz döneminde programların sezon finali yapmasıyla radyo ekibi özel bir partiyle bir araya geldi.

Genel Yayın müdürü Murat Aygün ve Program müdürü Necmi Arslan programcılara tek tek teşekkür ederek plaketlerini taktım ettiler.

Plaket taktiminde konuşan Radyo Genel Yayın Müdürü Murat Aygün " Bizler yolumuza tek bir kişiyle çıkmadık.Bir aile olarak hep beraber radyomuzu bir yere getirmeyi planlayarak yola çıktık" diyerek diyerek sözü Program Müdürü Necmi Arslan'a bıraktı.
Arslan “radyomuz en güzel yayın hizmetini vermek için canla başla çaba gösterdi, göstermeye devam ediyor. Bu bir ailenin hep birlikte başarı odağıdır. Her yayıncımız bir programı hazırlarken gezdiği, dolaştığı, duyduğu ve gördüğü her bir anıyı-olayı yayınlarında bir program halinde, bir konsept halinde seçip sizlerle paylaşıyor. Dinleyicilerimiz bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmıyor. Burada kendilerinin büyük bir emeği var. Dinleyicilerimize Solfej FM ailesi adına çok teşekkür ediyorum. Umarım nice güzel başarılarla ve yayınlarla yolumuza sizlerle devam edeceğiz. Teşekkür ediyorum.” diyerek sözlerini noktaladı.

Plaket taktiminde renkli kişiliği ve tarzıyla başarıdan başarıya koşan Ege TV eski yapımcı ve Sunucusu Alihan Altıtaş konuşmasında " Solfej Fm benim için aile gibi oldu birlikte tasarladigimiz "Alihan ile Mum Işığı" programı herkes tarafından çok sevildi ve bu akşam 3. sezonu keyifle bitirmenin gururu ve mutluluğu içerisindeyim bütün program yapan yayıncı arkadaslarımı kutluyorum. Solfej FM ailesine bu plaket sürprizi için çok teşekkür ediyorum ve plaketimi beni hep dinleyen destek veren tüm Solfej Fm dinleyicilerine ve aileme armağan etmek istiyorum" dedi.

Anahtar Kelimeler:
Solfej FM
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.