banner24
banner25

Soner Sarıkabadayı'dan Batu'ya "Pas"

Batu Akalay: Yaşım genç ama tecrübem büyük

Soner Sarıkabadayı'dan Batu'ya "Pas"

Batu Akalay: Yaşım genç ama tecrübem büyük

11 Temmuz 2024 Perşembe 10:42
Soner Sarıkabadayı'dan Batu'ya "Pas"

Müzik dünyasına Soner Sarıkabadayı'nın "hit" şarkısı "Pas"ın arabesk coverıyla ve çok iddialı bir ekiple adım atan genç şarkıcı Batu Akalay ustaların onayını aldı.
Aranjörü Suat Sakarya'nın yönlendirmesiyle "Pas" şarkısını okuma kararı alan Batu Akalay eser sahibi Soner Sarıkabadayı'nın beğenisiyle şarkıya bambaşka bir yorum kattı.Bir çok ünlü müzisyenin vokalistliğini de yapan Batu Akalay, "Yaşım genç ama tecrübem olgun" diyerek iddiasını da ortaya koydu.
Aynı zamanda prodüktörlüğünü üstlenen Alişan Günay Yıldırım'ın klip yönetmenliğini de yaptığını söyleyen Batu Akalay, "Suat Sakarya gibi, Soner Sarıkabadayı gibi, Alişan Günay Yıldırım gibi ustalarla çalışmak gurur veriyor" dedi.

Son Güncelleme: 11.07.2024 10:54
Anahtar Kelimeler:
Batu AkalayPas
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.